lauantai 14. syyskuuta 2013

Jotain päivästä

Pestuut tuli nähtyä. Eipä siellä oikeen mittää ollu. Rättikauppiaita, muikkukauppiaita, karkkeja ja pullaa. Ei ollu omena tai luunukauppiaita, mikä oli sääli koska mää ainakin olisin halunna omenoita ostaa. Nyt oli tyytyminen muikkuihin ja muuhun.

Osallistuin narun vetoon ja voitin numerolla seitsemän tähtipehmolelun. Osallistun Kurikan markkinoilla saman ukon narun vetoon ja voitin pehmokoiran numerolla seitsemän. Kuinka onnistuinkaan.

Jari osti lompakon ja äiti suolasirottimia. Täti osti vyön ja äiti sai kirjoja kanssa. Minä olin ainoa joka ei saanut mitään muuta kuin karkkia ja pehmolelun, edes heliumpalloa en saanu. Yhyy. No ehkä mä selviän. Olisin kyllä halunnu pinkin hupparin Jack Danielsin logolla, mutta sekin haave jäi.

Mummon luonakin käytiin. Huomenna pitää käydä vielä uudestaan.

Iltasella kierrettiin Jarin kanssa luontopolku, joka oli hieman rapistunut, mutta selvittiin hengissä. Samalla reissulla vierailtiin Suovanlahden toisessa satamassa ja myllyssä. Oli oikein nostalgista käydä pitkästä aikaa myllyllä. On se varmaan ollut hienoa aikaa ennen.

Huomenna taas kohti Ilmajokea ja ylihuomenna kouluun avaamaan kaksi vasua ja mahdollisesti emakko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti