tiistai 3. syyskuuta 2013

Vähän asiaa koulusta

Tältä näyttää minun lukkari tällä viikolla: 

Ensi viikolla lukkari on hieman täydempi kuin tällä viikolla, mutta sitten viikolla 38 saan nauttia monesta tunnista näiden vajaiden viikkojen jälkeen. Ei nämä vajaat viikot yhtään haittaa, kerkeämpähän tekemään näytemaaraporttia täysipäiväisesti. Ja muita koulujuttuja, että voi sitten 14.9 rentoutua Pestuilla ja 15.9 ihan vaan kotona, ennen kuin suuntaan tänne kotiin takaisin. Ei tartte potea huonoa omaatuntoa siitä, että olen Pestuilla ja kotonakotona, vaikka pitäisi tehdä koulujuttuja pää punaisena. Mutta Pestuut on Pestuut ja perinne. 

Tänäänkin olen jo kerinnyt tekemään paljon, vaikka en olekaan ollut jalkeilla kukon laulun aikaan kuten eilen. Aamulla lukaisin pikaisesti sähköpostin ja sen ansiosta suurinpiirtein säntäsin siltä seisomalta koululle hakemaan pienkuormaajaan tarvittavaa ajolupaa, kun minulla ei sellaista ole. Mutta sitä en vielä saanut, kun siihen ajolupapaperiin tarvitaan minun ylimmän pomoni allekirjoitus. Eipä sillä ole nyt vielä mitään väliä ole, kunhan saan sen viikolle 39 kun olen seuraavaksi lomittamassa koululla. 

Sitten kävin meijän kirjastossa hakemassa kaikki kirjat, joiden ajattelin edes etäisesti liittyvän kauraan tai sen viljelyyn, jopa paksu englanninkielinen eepos lähti mukaan! Pakko oli ottaa, koska näytemaaraportissa pitää olla kaksi vieraskielistä lähdettä. Pah. 

Tämän reissun jälkeen olen kyllä istunut pari tuntia nenä kiinni kirjassa, joka ei liity opiskeluun millään tavalla ja hörppiny teetä. Enpä olekaan saanut kovin paljoa aikaan, mutta jotain kuitenkin. Ja tässä on vielä päivää jäljellä vaikka kuinka. Meinasin lähteä Jarin mukana koululle, että voin käydä kuvaamassa näytemaatani ja samalla saan lenkkeilyä siinä samalla. Kätevää! 

Ja kaupasta pitäisi käydä hakemassa pattereita sekä hiireen että ämpäriin. Tekemistä kyllä riittäisi mutta riittääkö motivaatiota tekemisiin? Noh ehkäpä. Jos saisi tuon pirun raportin tehtyä niin saisi mielen rauhan siitä ja voisi sitten keskittyä kahteen ryhmätyöhön jotka saatiin viime viikolla ja niihin muihin lukuisiin tehtäviin, jotka vain odottavat opettajan pöydällä meitä viattomia oppilaita. Mitähän kaikkea sieltäkin on tulossa? 

Nyt sinne kauppaan niin kerkeää hetken olla ennen kuin pitää rientää Jarin mukana koulun tontille, adios! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti