keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Yksi väsynyt matkustaja

Koulu on alkanut oikein mallikkaasti. Oikeastaan siellä on ihan yhtä tylsää kuin ennenkin, syksy alkoi nimittäin geometrialla ja jollain lämpöfysiikalla. Olo on siis edelleen kuin lukiossa olisin. On meillä sentään ECDIS (electronic chart display and information system) ja IMO (international maritime organization) kurssit, niillä saa oppia jotain uutta ja oikeasti alaan liittyvää. Ensi viikolla alkaisi myös valinnainen saksan kurssi, kai sinne on mentävä katselemaan, josko se lähtisi sujumaan. Sitten on vielä putkistot ja pumput kurssi, josta en vaivaudu edes kommentoimaan mitään muuta kuin että Pauke on kyllä hienoin opettaja ikinä...

Tänään oli taas mahdollisuus luovuttaa verta, mutta kolme tuntia geometriaa ja neljä tuntia pumppuja ja putkia vei kyllä voimat niin totaalisesti, että ajattelin tarvitsevani kaiken veren mitä minusta löytyy. Anitra sentään oli reipas ja meni, sillä on kyllä yksi harvinaisimmista veriryhmistäkin, että sitä tarvitaankin. Itsellänihän on se suomalaisille tavanomaisin A+. Noh, onneks spr järjestää nuita pippaloita suunnilleen kerran kuussa, niin ehkä sitten lokakuun puolella.

Tänään pitää kai raahautua back to school bartyihin, kun menin sellaista lupaamaan ja lippukin on jo ostettu, niin pakko se vain on. Ei kyllä kovin paljoa huvittaisi, eikä huvita Anitraakaan, mutta minä raahaan sen sinne myös, en halua kärsiä yksin. Noh, eiköhän siitä ihan hauskaa tule, pitäisi vain saada jostain vähän energiaa. Ehkäpä lasagne auttaa siihen. Heidå.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti