keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Koulu on ihan masentavaa

Long time no see! On tuo koulu ottanu vähän turhankin paljon aikaa niin on tämä päivittäminen jäänyt ihan kokonaan. Vuoden kaksi koettakin tuli hylättyinä takasin, että siitä voitte päätellä oliko niihinkään edes aikaa lukea vai ei.. Ensi jakson suunnitelma on vielä ihan hemmetin kamalan näkönen, nimim. maanantaina koulua klo 8:15-19:45 ja torstaina klo 8:15-20:30. Elättelen toiveita siitä että se lukkari tulee muuttumaan vielä monta kertaa, sillä muuten taitaa tulla aika paljon poissaoloja ihan vaan oman henkisen hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Tännään mulla on ollut vapaapäivä, jota on varjostanut hemmetin iso kasa illaksi palautettavia tehtäviä, enkä oo vieläkään saanu aikaseksi ko vasta ekasta tehtävästä puolet. Katsoin että nukkuminen on fiksumpi veto ja nyt näyttää kovasti siltä etten nuita kaikkia kuudessa tunnissa taida saada tehtyä. Tai ehkä saisin, mutta hobiteilla saattaa olla toisenlaista sanottavaa asiasta. No can do, eipä taija yhet tehtävät kuitenkaan mikään maailmanloppu olla.

En jaksa odottaa että loma olisi täällä jo. Oli tämäkin meinaan jollakin asteella niin masentava postaus, ainakin itselleni. En olisi millään halunnut muistutusta nuista tehtävistä.. Ääää. Ei auta. Kahvinkeittoon ja röntgensäteilyn ihmeelliseen maailmaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti