tiistai 8. lokakuuta 2013

Pikku tappaja

Voisinpa tännekin taas pitkästä aikaa kirjoitella. Viikonloppu kotosalla sujui siis mallikkaasti, tosin julkisilla tultiin takaisin Raumalle ja Sunny parka jäi vieläkin huoltoa saamaan, siinä kun oli ilmennyt yllättäen isompia vikoja edellisten pikkuvikojen korjausten yhteydessä. No kyllä kaksi viikkoa ilman autoa pärjää, toivotaan että Vesku saisi sen meikäläisen syysloman loppuun mennessä kuntoon. Binikin pääsi tutustumaan kunnon maalaiselämään, kun ohjelmassa oli sienestystä, autolla kruisailua, saunomista isoveljien kanssa, paikallisessa baarissa piipahtamista ja vielä vanhan sohvan polttoakin.

Sitten ilmoitusasia, jonka Jenni jo tietääkin. Poikakaverini ilmoitti hommaavansa koiran. Se ihastui meidän Bonoon niin kovasti, kun ei Bono sitä syönytkään, itse asiassa se ei edes haukkunut Biniä. Huskyn pentuja tässä sitten katsellaan ja minä nyt sitten lupauduin tulevan pikku vauvelin kakkosomistajaksi, kun minulla on koiran kasvattamisesta ennestään kokemusta. Tosin Bini on koko alkuviikon katsonut netistä koirankoulutus videoita, joten se varmaan osaa nuo jutut jo paremmin kuin minä. Mutta onhan sillä koiralla hyvä olla emäntäkin isännän lisäksi, jos isännälle tulee jotain menoa. Ja minun tehtävä on todennäköisesti myös vahtia, että sitä ei ihan piloille hemmotella. :)

Koulusta sen verran, että tenttit ne alkaa kovaa vauhtia painamaan päälle. Perjantaina on näillä näkymin kaksi tenttiä ja ensi viikolla ainakin kaksi, luultavasti kolmekin tenttiä. Ei onneksi samoina päivinä. Ja sitten pääsenkin syyslomalle, jota en ole kyllä mitenkään erityisesti ansainnut, on tämä alkusyksy tuntunut niin lepsulle ja on tullut keskityttyä enemmänkin työjuttuihin kuin kouluun. Mutta ensi jaksossa sitten tiukkaa opiskelua, on siellä paljon mielenkiintoisempia kurssejakin.

Nyt jos olisin viisas, niin aloittaisin perjantain tentteihin valmistautumisen saman tien, mutta jotenkin tuntuu, että se saattaa jäädä tältä illalta. No huomenna sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti