tiistai 5. marraskuuta 2013

Koiraaaa!

Lauantaina ois tarkoitus hakea husky kotiin. Loppu viikko menee innolla lauantaita odotellen ja pennun kouluttamiseen henkisesti valmistautuen. Sisäsiistiksi jos sen mahdollisimman pian sais, niin oisin jo tyytyväinen. Lisäksi pitää toivoa, että se ei oo kovin kova ulvomaan, huskythan ei tykkää haukkua. Ihan vaan naapureita ajatellen siis.

Paljon tekemistäkin pitäisi huskylle keksiä, se voi muuten tuhota paikkoja. Paljon leluja ja mahollisimman paljon ulkoilua ja leikkihetkiä, kunnon lenkeille sitä ei viedä vielä ihan hetkeen. Sitten vuoden päästä alkaa vedättäminen eli suksien ja kickbiken kanssa mennään sitten ja kovaa. Tai ei ehkä yhdellä huskyllä niin kovin kovaa, mutta pääasia, että koira saa tarvitsemansa liikunnan. Lisäksi meidän pennulle onkin tiedossa jo ainakin kaksi koirakaveria täältä Raumalta, toinen on Binin kaverin corgi ja toinen on mun luokkakaverin sakemannin pentu. Ja sitten on tietysti Bono, pitää vain toivoa, että se ei päätä syödä sitä. Näillä näkymin husky pääsee Bonon kanssa tutustumaan jo itsenäisyyspäivän tienoilla, mutta saa nähdä toteutuuko se suunnitelma.

Ennen lauantaita on kuitenkin valmistauduttava fysiikan kokeeseen ja käytävä illat töissä. Onneksi meillä ei ole kovin pitkiä päiviä koulussa, niin ehdin lukemaan kokeeseenkin. Mutta jos katsoisin ensin tässä välissä Looperin loppuun, kun se jäi minulta syysloman aikana kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti