tiistai 17. joulukuuta 2013

Loma sanoo hei

Ristiäiset kierretty, vauva nähty, tentti feilattu ja nyt möllötetään kotona sängyllä koira- ja kissalauman keskellä. Vielä kun saisi aikaiseksi kirjoittaa tulosraportin loppuun niin olisi melkein kaikki koulujutut pulkassa. Muttako ei vaan jaksa.

Kissat ei tosiaan ääntäkään päästäny bussissa, mikä on meikäläiselle ihan äärimmäisen hieno homma. Näitä on helppo tulevaisuudessakin kuskata julkisilla ees taas, onneksi. Hölmöt piti vahtivuoroa koko matkan, Sylvi ko nukku niin Väinö tuijotteli kaltereitten takkaa minua ja toisinpäin.

Missiona tälle lomalle on tutustuttaa Väinö ja Sylvi Aadaan ja Aimoon (kissoja) sekä Nellaan, Paavoon ja Rasseen (koiria). Rasse ja Paavo on koko ikänsä ollut kissojen ympärillä, että niitten tutustuttaminen on vaan nuista minun karvapalloista kiinni, mutta Nella taas ei pahemmin kissoja oo koskaan nähnytkään niin se on vähän arvaamaton. Kyllä se aika kiltisti on, mutta jonkun on pidettävä sitä aina vähän silmällä kun se on kissojen läheisyydessä. Eiköhän näistä parissa viikossa kavereita tule.

Päivitin läppäriin Windows 8.1:en ja nyt asiat on vähän sekaisin. Tähän uuteen versioon pitää nääs kirjautua sisään sähköpostilla, joka mulla on gmail, mutta esim. Skype toimii minun vanhalla hotmaililla niin nyt tää sitten yrittää automaattisesti kirjata ittensä aina tuolla gmaililla jokapaikkaan enkä mää pääse mihinkään. Perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti