torstai 12. joulukuuta 2013

Reissuviikonloppu

Huomenna on edessä jännittävämpääkin jännittävämpi matkailukokemus, ko lähdetään kissojen kanssa bussissa kohti Savoa. Jännää tästä tekee kaksi asiaa:

  • Mulla on yksi palaveri sillai että jos siellä kestää, niin saan polkea henkeni edestä että ehdin matkakeskukseen menevään bussiin (sillä en tosiaankaan ala kantamaan omia tavaroita ja tuota kissojen kantokoppaa linja-autoasemalle asti)
  • Kissat on tosiaan tasan kaksi kertaa ollut edes auton kyydissä ja kumpikin näistä kerroista oli abouttia kaksi kuukautta sitten. Ouluun tullessa ne ainakin nukkui koko matkan, joten toivon että homma on edelleen niin. Pahoittelen jo nyt jos nää päättääkin rääkyä 3,5h.

Täytyy tänään pakata kaikki valmiiksi sillai että saan palaverin jälkeen vaan napata katit kantokoppaan ja kipittää suoraan odottamaan bussia. Yritän kovasti sanoa itselleni että mää tuun ehtimään, mutta saapa nähdä. Lähteehän sitä neljän tunnin päästä sitten toinen bussi jos ei muuta, mutta enemmän ko mieluusti lähtisin päiväbussilla ko ne ei oo ikinä täynnä.

Lauantaina sitten heti kukonlaulun aikaan lähdetään kohti Pirkanmuata Kyllikin ristiäisiin. Ilmeisesti samana päivänä ajellaan vielä kotiakin, koska sunnuntaina minä ja minun hovikuski suunnataan tänne Pohjois-Pohjanmaan idylliin takasin ko mulla on maanantaina vielä tentti. Ihan vähän ärsyttää tämä edestakas reissaaminen, muttako ei oikein voi mitään. Tentin jälkeen lähdetään melkolailla suorilta takasin kotihuudeille, jossa sitten mähötetään useampi viikko jos vaan pää kestää (eli luultavasti tuun takas Ouluun ennenko loma loppuu).

Millonka työ muut ootte tulossa kotihuudeille joulun viettoon (jos ootte tulossa)?

2 kommenttia:

  1. Sillon joulua edeltävänä viikonloppuna, päivästä ei vielä tarkkaa tietoa. Mulla ei kyllä tiistain jälkeen pitäis pahemmin olla koulua, että vois sitä tulla ehkä jo torstainakin

    VastaaPoista
  2. Mä tuun joskus joulun jälkeen ennen uutta vuotta..

    VastaaPoista