sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Testing, testing

Hola amigos!

Tässä teille päivän tietopläjäys:

Pripps Rignes är det största bryggeriföretaget i norra Europa med verksamhet i sju länder. Företaget har över 12300 medarbetare. År 2009 var företagets totala försäljningsvolym drygt 2 miljarder liter dryck. Företagets ursprungliga hemmamarknad är i Skandinavien men under de senaste åren har företaget expanderat österut till Ryssland, Estland, Lettland, Litauen och Ukraina.

Kyllä. Minulla on huomenna ruotsin yritysesitelmän pitäminen ja sanotaanko nyt vaikka näin, että myö ei olla sitä edes aloitettu. Luultavasti tekaistaan se aamulla ennen tuntien alkamista. Positiivinen asia ruotsin esitelmissä ja muissa on kyllä se, että kukkaan ei oikeasti tiedä oletko kirjoittanut ne tiedot sinne powerpointtiin oikein vai et, niin se on ihan sama google translatella kasata koko systeemi. Vähän hämmennystä aiheuttaa kyllä se, ettei myö edes tiedetä pitäisikö meidän keksiä joku yritys itse, vai pidetäänkö se jostain olemassaolevasta yrityksestä. En voi edes sanoa etten kuunnellut tunnilla kun tästä puhuttiin, sillä en tainnut edes jaksaa ilmaantua paikalle. Motivaatio!

Motivaatiosta puheenollen, kaksikymmentä (20!) koulupäivää jäljellä. Yksi esitelmä, kaksi koetta, kuusi raporttia, yksi käytettävyystesti, neljä 3D-mallinnuksen harjoitustyötä, yksi potilastietojärjestelmän testaus, kaksi palaveria, yksi javakoodi, yksi projekti ja noin kahdeksan tietoliikenteen tuntien tehtävää, joita ei olla jaksettu tehdä ajoissa (osa niistä on jo kuukausia myöhässä). Että ei tuu kiire ei!

Tämä postaus on testi sille, kuinka kauan kestää että kukaan edes hoksaa tämän olemassaoloa. Vähän veikkaan ettette työ hirveesti enää käy koko bloggerissa. :D

Ainiin. Kesätöitä ei ole. Saa nähdä minkä veneen alla minä asun tämän kesän kissojen kanssa.

1 kommentti:

  1. No ei kyllä laivalla tullut täällä käytyä, vaikka siellä kyllä toimi netti ihan hyvin, mutta kiva että tännekin pitkästä aikaa on jotain ilmestynyt

    VastaaPoista