lauantai 30. elokuuta 2014

Loma alkaa olla loppusuoralla

Meikäläinen menee takaisin kouluun ensi viikon tiistaina, aaaaaa. Varsinaisia tunteja meillä on vain tiistaina ja keskiviikkona, mutta tässä jaksossa olevat aineet kyllä lupaa tekemistä ihan senkin edestä..

Kesä meni kyllä niin nopiaa ettei ole mitään järkeä! Tämä viimeinen kuukausi on varsinkin ihan lentänyt ohite, johtuen luultavasti siitä että kaikki kiva ajoittui juuri tälle kuulle. Kolme viikkoa sitten vietettiin ystävän polttareita ja viikko sitten samaisen henkilön häitä, jossa hääräsin kaason roolissa. Oli onnistuneet ja ylimukavat juhlat, joita voisi juhlia ihan mielellään vaikka useamminkin! Eilen sitten päästiin bestmanin kanssa syömään ja leffaan kiitoksena häiden kanssa auttamisesta ja illalla oltiin kaupungilla katsomassa Air Guitar World Championships:ejä.

Töissä en ole tosiaan ollut ollenkaan, pitäisikin maanantaina ottaa puhelin käteen ja ilmoitella pomolle että olen taas käytettävissä. Katsotaan mitä tästä tullee. Viikonlopun aijon ainakin viettää siivoillen ja rentoutuen.

Miten muilla meni kesä? Koska alkaa koulu? Hä? Hä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti