maanantai 8. syyskuuta 2014

Sinne se kesä meni

Minulla ei kesällä mitään lomaa ollutkaan ja työtkin jatkuu edelleen. Teen nyt syksyn reippaasti töitä, mutta hyvällä tuurilla tammikuussa alkaisi koulu. Tänään tosiaan pistin hakemuksen menemään Diak:iin, Porin yksikköön. Sosionomiksi ajattelin, enkä sentään diakoniksi, vaikka voisihan sekin työ ihan kivaa olla, jos ei tarvitse koko ajan jumalasta puhua. Tai mistäs minä tiedän puhuuko ne diakonit siitä ollenkaan, mutta ehkä niillä kumminkin pitäisi olla suurempi uskonnollinen vakaumus kuin itselläni. Eli pääsykokeita nyt sitten odotellaan ja katsotaan minne se elämä kuljettaa.

Bini lähti sunnuntaina sinne Turkkiin. Aikoo siellä nyt opiskella 4 kuukautta ja minä nökötän täällä Raumalla sen ajan yksikseni. No onhan minulla tietysti Anitra täällä, mutta sekin lähtee jossain vaiheessa takaisin merille ja nyt kun asutaan eri osoitteissa, niin eihän sitä tule enää hengailtua samaan tapaan kuin sillon kun oltiin kämppiksiä. Ja on täällä tietysti nämä rakkaat karvaiset lapset seurana ja elämää piristämässä, mutta veikkaan että jossain vaiheessa syksyä saattaa aika kovakin ikävä iskeä. Vaan olisihan se jo vähän outoakin, jos ei ikävä tulisi.

Kesä meni tosiaankin äkkiä. Siitä jäi mieleen lähinnä kuumuus, auringon paiste, kalareissut, Ruisrock, meressä pulikoinnit, juhannus ja muumimaailmassa vierailu. Muuten sitä tulikin pelkästään niitä töitä tehtyä. Tuntuu kyllä jännälle, ettei minulla ole pariin vuoteen ollut kunnon kesälomaa, enkä tiedä miten on ensi kesän laita. Jollakinhan se pitäisi se vuokrakin maksaa. Onneksi minulle on nyt syksyksi se loma luvattu ja ajattelin pyytää sitä viikoille 42 ja 43 tai vaihtoehtoisesti 43 ja 44. Pitää antaa esimiehelle vähän pelivaraa, niin saan varmemmin haluamani viikot. Mutta koska meidän firmassa sattuu olemaan aina useitakin henkilöitä sairaslomalla, niin sen näkee sitten vasta myöhemmin milloin saan lomani pitää. Mutta jos meidän tapaaminen on joku viikonloppu, niin enköhän saa itseni paikalle olipa minulla sitä lomaa silloin tai ei.

Vaan onhan tässä kesää vielä jäljellä, täällä Raumalla ainakin on vielä aika lämmintä ja olo varsin kesäinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti